Hep medyanın suçu zaten,sabaha kadar alkolün dibine vurup sahaya çıktığında bırak koşmayı ayakta duracak dermanı olmayan Guti Hazretlerinin hiç suçu yok zaten.Bu göt medyayı haklı çıkardığı için Guti'nin de onlardan farkı yok.ülkemizi ve Beşiktaşımızı ciddiye almadığın için Adem Dursun kadar bile hatırlanmayacaksın.
guti'nin neden gittiğini çok iyi bilen medya
aziz yıldırım çocuğu olan medyadır.bir tek guti olsa yine iyi pascal ve daha nicesininde neden gittiğini çok iyi bilir bu götoşlar.
an itibariyle kıçına kına yakmakla meşgul olan medyadır. kına yakma işlemini bitirebilirse, yaktığı yerden bir şeyler sallayacaktır konuyla ilgili.
gittiği haberi kesinleşmese bile, duyulması ile her kanalda bir yorumcunun guti ile ilgili bilinmeyenleri açıklaması sonrası ortaya çıkan medyadır. zira herkes çok gizli bilgilere sahipmiş meğer, herkes gideceğini sene başından beri biliyormuş.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?