--alıntı--
“Maçın hakkı beraberlikti. Son dakikada penaltıyla kaybetmek moral açısından oyuncularımı etkiledi. Önemli olan oyuncularımı görmekti. İdmanı az olan oyuncularımı başta oynattım. İlk devre geride kaldık. İkinci yarı zaman zaman öne çıktık. Pozisyon üretemedik. İyi yapılan şeyler var ama henüz istediğim seviyede değil. Bekleri daha çok çıkan bir oyun yapısına bürünmeliyiz. Uzun topla oyun kurmaya çalıştık. Daha çok pozisyon bulmalıydık. Topu alınca hızlı ve etkili olmalıyız. Bunu oturtacağımızı düşünüyorum. Gomez ile Quaresma iyi niyetli ve gayret gösteriyorlar. Patlayıcı güç olmaları için zamana ihtiyaç var.”
--alıntı--
[ybkz]swh[/ybkz]
9 ağustos 2015 olympiakos beşiktaş maçı
Her şey tamam olmasina rağmen (cok iyi hucum oynatan hoca geldi,eksik yerler yetenekli adamlarla dolduruldu) bu takım niye oynamıyor hiammina... diye sordurtan, düşündüren maç. inşallah ligin havası başka olur.
takımımızın pek olumlu işaretler vermediği karşılaşma. fakat ligin havası farklı olur, böyle oynamayız diye düşünmekten başka çare yok.
orta sahanın yol geçen hanına döndüğü maç. ayrıca ramon motta'nın bu beşiktaş kariyerinde yaptırdığı kaçıncı penaltı bilemedim. yamulmuyorsam 3! hazırlık maçı bile olsa o boku yemeyeceksin.
2-1 yenildiğimiz mücadele. her ne kadar bir hazırlık maçı olsa bile bu takım bu sistemle gomez'i yalnız bırakır.
motta bu sezon da takımın saatli bombası olacam dedi ve penaltı yaptırdı maç sonucu 2-1.
beşiktaş için ölçü olmayan maç. nihayetinde bir hazırlık maçı. resmi maçlar daha farklı olacaktır. 8 ağustos 2015 galatasaray bursaspor kupa maçındaki futbola baktığımızda, oyun olarak leicester city - qpr maçındaki tat bile yoktu. çok kafaya takmamak lazım vesselam. fakat bir ön libero bir stoper alınmalı, başlıyor ligler.
1-1 oldu gol necip'ten
gomez'in oyundan çıkmasıyla izlemeyi bıraktığım maç.
bu takım, şu görüntüsüyle ilk 5 haftada 8 puan toplayamaz. 6. haftada da fener'e mağlup olur. 10. hafta gelmeden yarıştan düşer.
bu takım, şu görüntüsüyle ilk 5 haftada 8 puan toplayamaz. 6. haftada da fener'e mağlup olur. 10. hafta gelmeden yarıştan düşer.
maçta dikkatimi çekenler
- rhodolfo ilaç gibi geldi takıma hakkaten. [ybkz]swh[/ybkz]
- beck bu maçla biraz daha adapte olmuş göründü takıma
- quaresma görmeyeli biraz daha insiyatif almaya gönüllü bir adam olmuş ama ondan beklentilerimi hala düşük tutuyorum
- tosic formda oldukça motta'ya formayı kaptırmaz.
- rhodolfo ilaç gibi geldi takıma hakkaten. [ybkz]swh[/ybkz]
- beck bu maçla biraz daha adapte olmuş göründü takıma
- quaresma görmeyeli biraz daha insiyatif almaya gönüllü bir adam olmuş ama ondan beklentilerimi hala düşük tutuyorum
- tosic formda oldukça motta'ya formayı kaptırmaz.
takımda bir sıkıntı olduğunu hissettiğim maç. bir türlü organize olarak rakip kaleye yığılamadık. onun dışında kalemizde bir net gol pozisyonu verip bir net gol pozisyonu yakaladık ilk yarıda. beck, rhodolfo ve oğuzhan 45 dk. itibariyle en iyilerden. gökhan 1-2 top ezdi. daha da iyi olacak bu takım
25. dakikada gomez'in gol kaçırdığı maç.
durgun giden maç. serinlemek isteyenler yeşillendirebilir.
beşiktaşımız'ın çubuklu forma ve siyah şort kombinasyonuyla çıkacağı maç. kalecimiz ise yeşil formasıyla sahada olacak. [ybkz]swh[/ybkz] [ybkz]swh[/ybkz]
edit: izlemek isteyen fakat izleyemeyen arkadaşlar, çok uzakta aramayın bir yeşil kadar yakınım size. [ybkz]swh[/ybkz]
edit: izlemek isteyen fakat izleyemeyen arkadaşlar, çok uzakta aramayın bir yeşil kadar yakınım size. [ybkz]swh[/ybkz]
Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Necip, Quaresma, Oğuzhan, Gökhan, Gomez
mario gomez'in ilk 11 başlayacağı konuşulan hazırlık maçı.
west ham'ın skoru 2-0 yaptığı maç.
jose ernesto sosa ve cenk gönen'in idman eksikliği sebebiyle tam hazır olmadıklarından kafileye dahil edilmediği karşılaşma.
beşiktaş'ın 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında oynayacağı son hazırlık karşılaşması. 21.00'de başlayacak olan mücadele d smart platformundan canlı olarak yayınlanacak.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?