sözlük formatı

blackeagle1903
esasen kullanıcıları çok da kısıtlamayan formattır. genel olarak istenen şey küçük de olsa bir tanım veya az da olsa bir bilgi vermek.

-küfür zaten serbest. misal burak yılmaz başlığına girip ''kazma futbolcu.'' diyerek öznel bir görüş de olsa bir tanım yapabilir, ardından kendini yere atmaları ve oyun içi şovani tavırlarından dolayı hain, şeref yoksunu bir adam olduğunu yazabilirsiniz.
-beste denemeri için de bir başlık açılabilir ''kartal sözlük yazarlarının besteleri'' diye. bestesi olan birisi bu başlığa bestesini yazabilir. zaten ''bir derdim var bin dermana değişmem asla.'' bestesi sözlüğümüzden çıkmıştır.[ybkz]swh[/ybkz]
-kaynak ve arşiv olarak da zaten bolca bilgi ve tanım mevcut.
-anarşizm ise her beşiktaşlının içinde az veya çok var.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol