hatalarından ders alamayan teknik direktörümüz, abimiz, canımız, ciğerimiz. lakin yaratıcılık konusunda eksik görüyorum kendisini. sanki maça yerinde müdahale edemiyor. 4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçında bir kez daha gördük ki maçı kaybetmemizin başlıca etkeni kendisi.
orta sahayı rakibe vererek, kendi sahanda rakibi karşılayarak oynayacaksan eğer ve bu takım 4-2-3-1'den başka sistemi oynayamıyorsa sağ beke ismail'i koyup serdar ile veli'yi destekleyebilirdin be hoca ? belki o zaman veli'de o kadar efor sarfedip, dellenip o hareketi yapmaz ve eksik kalmazdık. demba ba yarım yamalaktı madem cenk'le başlayıp rakibi yorabilir, duruma göre demba ba'yı sonradan oyuna sokabilirdin be hoca !
haftalardır yokları oynayan oğuzhan özyakup seni eksik bırakmaktan ve zorla gittiğin rakip kalede iki siktiri boktan şuttan başka ne yaptı ? sosa'nın ölüsü sahada dururdu da o oğuzhan durmazdı.
velhasıl kelam hakemin ve rakibin bilinen orospu çocukluğu harici bize 4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçını kaybettiren sen oldun be hocam !
canın sağolsun, zira bu takımı sen kurdun, sen buralara getirdin. stadın yok, çingene gibi oradan oraya geziyorsun. rakiplerimize asla çıkmayacak kartlar hep bize çıkıyor. kendi evinde oynadığın maç sayısı yok denecek kadar az. mazeretlerini biliyoruz lakin eksiklerini ve hatalarını da görüyoruz. inşallah sende herşeyin farkındasındır ve yakın zamanda düzelir herşey.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?