samuel dahl

gidiyorum bu
as roma'nın 2024 yazında ülkesinin djurgarden takımından 4,3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği 2003 doğumlu isveçli sol bek. beşiktaş'ın kendisine dönük ciddi bir ilgisi söz konusu.
gidiyorum bu
benfica'nın kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncu. kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu için 8 milyon euro gibi bir rakam telaffuz ediliyor.
gidiyorum bu
"Üç tane hazır transferimiz vardı. Ansu Fati, Patrick Berg ve Samuel Dahl'ı kadroya katacaktık. Planım Twente maçından sonra Barselona'ya geçip bunları bitirmekti. Elendiğimiz günün akşamı 'Fati olmuyor' dediler. Çocuk çok hevesliydi. Avrupa'dan elenmemiz planları bozdu. Hoca da konuşmuştu kendisiyle."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol