alexander nübel

gidiyorum bu
"Benimle ilk temas kurulduğunda Almanya Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupasındaydım. Menajerim aradı. Beşiktaş'ın ilgisinden bahsetti. Ben de tamam dedim. Büyük bir kulüp ve çılgın taraftarlar. Beşiktaş'tan gelen teklifi duyduğumda aklıma ilk gelenler bunlardı.

Teknik direktörümüz ve sportif direktörümüzle konuştum. Ayrıca Eduard Graf ile görüştüm. O da Alman olduğu için konuşmamız daha kolay oldu ve kulüple aramdaki ilk adımlar atılmış oldu. Devamında da her gün ya da gün aşırı konuşmalar gerçekleştirdik. Süreç her geçen gün daha da iyiye gitti. Eduard bana şehirden ve kültürden bahsetti. Ben de İstanbul'u bilen bazı takım arkadaşlarımla konuştum. Buradaki yaşamın nasıl olduğunu sordum ve buraya gelmeye karar verdim."

salih özcan

gidiyorum bu
"Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Salih Özcan'la 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Salih Özcan'a şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

alexander nübel

gidiyorum bu
"Nihai transferi hususunda Bayern Münih ile anlaşmaya varılan profesyonel futbolcu Alexander Nübel ile 3 yıllık (2028-29 sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Alexander Nübel'e şanlı formamızla başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

doğan alemdar

gidiyorum bu
"Profesyonel futbolcu Doğan Alemdar'ın nihai transferi hususunda Başakşehir FK ile anlaşmaya varılmış ve Doğan Alemdar ile 4 yıllık (2029-30 sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Doğan Alemdar'a şanlı formamızla başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

ersin destanoğlu

gidiyorum bu
"Ben size, Beşiktaş'ıma, kendimden bile daha iyi tanıdığım bu kulübe nasıl veda edeyim? Benim için çok zor. Bunları söylemek, yarın sizinle olamayacak olmak daha da zor. Ömrümün yarısından fazlasını bu kulüpte geçirdim.

Hakkınızı helal edin. Motorları maviliklere sürdüğümüz günlerde, Beşiktaşlı Ersin olarak mutlu olacağım.

Kendinize iyi bakın. Sizi çok seviyorum."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol