kayserispor'da kariyerini sürdüren ve geçtiğimiz hafta içi babasını kaybetmiş olan 1989 doğumlu kaleci. babasının ise en büyük hayali onu beşiktaş formasıyla görmekmiş. genç adam inönü'de gerçekten kendini tutamadı. başın sağ olsun.
https://www.facebook.com/photo.php?v=123119524462200
gökhan değirmenci
Dün gece gözyaşlarına hakim olamayan kayserispor file bekçisi başı sağolsun.
kayseri erciyesspor kalesinde ligin ikinci yarısında çok ama çok başarılı maçlar çıkarmaktadır. bir bok olamaycağı aşikar cenk gönen'in yerine ikinci kaleci olarak transfer edilmesi çok doğru bir hamle olur. kendisi daha 25 yaşında ve tecrübesi olan bir kaleci. ayrıca babası çok koyu bir beşiktaş taraftarıymış, sanırım kendisi de öyledir. bu hafta galatasaray maçında kalesini gole kapayıp , beşiktaş'ı hiç ummadığı bir şekilde şampiyonlar ligine gönderebilir. ben kendisine bu konuda güveniyorum.
galatasaray ile anlaştığı haberleri gelen kaleci
ptt 1.lig ekiplerinden göztepe ile üç yıllık sözleşme imzalayan kaleci.
göztepe yönetiminin, ücretinde indirim istediği; kabul etmeyince de kendine takım bul dediği kaleci.
2022 yılından bu yana kalesini koruduğu tff 1.lig ekibi kocaelispor ile 2024-25 sezonunda şampiyonluk yaşayan deneyimli file bekçisi. sözleşmesini bir yıl daha uzattı.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?