---------------alıntı---------------
THY Euroleague D Grubu 9. Maçında yarın TSI 18.00da CSKA Moskova ile karşılaşacak olan [ybkz]swh[/ybkz] Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Erman Kunter, karşılaşma öncesi internet sitemize şöyle konuştu;
Top 16'ya kalmayı garantiledikten sonra bu tür maçlar bizim diğer tura hazırlanmamız açısından çok önemli. Bizim için iyi bir sınav oluyor, bu maçlarda takımın eksiklerini daha rahat görüyoruz. Top 16daki takımların birçoğu CSKA Moskova gibi güçlü ekipler olacak. Bu maç bizim için iyi bir gösterge olacak.
Tutku'nun tedavisi devam ediyor ve en erken 1 hafta sonra takıma katılabilecek. Cevher'in soğuk algınlığı var, onun da tedavisi devam ediyor. Antalya maçından sonraki Aliağa Petkim mücadelesinde Tutku takıma katılır diye düşünüyorum. Tutku'nun eksikliği biz çok etkiledi. Bir an önce tekrar takıma katılması için sağlık ekibimiz çalışıyor.
---------------alıntı---------------
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?