edip akbayram

dingoc
1950 doğumlu ses sanatçısı. şu metris'in önü isimli şarkıya kan doğrayan şarkıcıdır. ne gerek var halbuki yıllardır "aldırma gönül" diye iyiydik be abi.
kartalist
ne zaman dinlesem kanımı köpürten 1 mayıs marşı yüzünden babamdan gomünistlik suçlaması yediğim sanatçıdır.

bir de şu edip akbayram olmasa sabahattin ali bu kadar tanınır, sevilir miydi diye düşünürüm hep.
mefetzeger
Cem yılmaz in küçükken edi pakbayram sandıği hic gerçek saçıni gormedigim beyaz peruğuyla bildigim sevilen müzisyen. Aldırma gönül yillardir dillerden düsmeyen ve akla ilk gelen şarkisıdir
gidiyorum bu
gün itibariyle çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitiren sanatçı. 2025 yılının ocak ayından bu yana zatürre tedavisi görüyordu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol