bitirdikten sonra yazılım sektöründe çalışılan mühendislik. orada da test, analiz, yazılım bölümleri var. yazılım bölümünü genelde tercih ederler. analiz ve test farklı gibi görünse de benzer noktaları çoktur. test, yazılıma göre amele işi olarak görülür ama yönetici bakımından analiz ve test bölümü daha şanslı.
tasvir edilecek olursa, yazılımcı kulağında kulaklık kod yazarken(yalan! kodlar zaten hazır.) test ve analistler daha çok insanlarla muhatap olurlar.
birçok sektörde çalışabilirler. bankacılık ve gsm tercih edilendir. bankacılıkta da hazine, kredi, ödeme sistemleri gibi bölümler(en çok da krediler) tercih edilir.
ayrıca, bu sene girdiğim sınavla birlikte, okulumu dondurup geçiş yapacağım bölüm.
bilgisayar mühendisliği
aldığım bir kaç programlama dersinden sonra asla yapamayacağımı anladığım mühendislik dalı. Neyse ki elektrik elektonik mühendisliği okuyorum.
dgs ile bi türlü geçiş yapamadığım program
bilgisayar sevmediğin takdirde eğitimine asla tahammül edilemeyecek olan meslektir.programlama dersleri had safhada.hacettepe üniversitesi'nde okuyan arkadaşlardan aldığım bilgilerden diyorum bunları.
peyzaj mimarlığına tercih ettiğim meslektir.
ya da ösym'in beni layık görmediği meslek. bilemedim şimdi.
ya da ösym'in beni layık görmediği meslek. bilemedim şimdi.
yavşaklık ve menfaate dayalı ilişkiler her meslekte var ama tahminimce bu meslekte had safhadadır.
iş hayatınızın kalanını 1 metre karelik bir alanda geçirmenize neden olacak. boyun fıtığı nedeni olan mühendislik çeşididir. bir süre sonra bilgisayarla sohbet etme garantisi veren mesleğin eğitim alanıdır.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?