pabucumun köşe yazarı.
beşiktaş'ın hocasına mevkii gereği biraz saygısızca bir yazı yazmış. "guardiola salak sen mi akıllısın? " gibi bir sürü hakaretimsi ifadeler mevcut yazısında. yıkıcı eleştiriler yani anlayacağınız. adam ben beşiktaşlıyım demese, şu yazısını okuduktan sonra kimse inandıramaz beni beşiktaşlı olduğuna.
eğer beşiktaşlı ise bu tarz seviyesiz köşe yazıları yazmasından ise gidip " ben daha iyisini yaparım " diyerek çalışmalarına başlamalı ve samet hoca ayrıldığında beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne talip olmalıdır. o zaman kendisine olan sevgim eksiden artıya dönüşür ve saygım bir kaç kamyon artar.
çünkü beşiktaş için bir şeyler yapmaya çalışan herhangi adamı, her ne kadar haklı olsa da (!) saygısızca eleştiren köşe yazarlarından daha çok sevmişimdir.
ayrıca haklı falan da değildir zira fabregas gibi düz bir topçuya saygı duymamız gerektiğini iddia eden hiç bir ortamı akıllı bulamadım.
34 milyon euro işine gelince ise, onların 34 milyon euro'sunun bizim 3.4 milyon euro'muz olduğunun da farkında olmak lazım.
yoksa 8 milyon euro bedel ile tabata'yı bu takıma kazandıranlar çok akıllı da bizler mi gerizekalıyız ?
zöge : valla bi tane artı bekledim 100 eksiyi göze alarak ne yalan söyliyeyim. çok kaliteli bir adam olabilir. müthiş bir futbol takipçisi ve aşığı olabilir. fakat bu beşiktaş'ın hocasına ve dolayısıyla beşiktaş'a saygısızca yazı yazdığı gerçeğini değiştirmez. beşiktaş semtindeki toz böyle felaket tellallarından değerlidir. ne farkı var şimdi fernandes'e takan medyadan.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?