kendi vurup şöhret olmaktansa "yapıştır" diye müsait durumda ki arkadaşına ikram edilen pozisyona söylenebilecek kibar cümle.dahası
adam ağzına attı topu daha ne yapsın.
çarpsa gol olur ya çarpsa.
adeta al da at dercesine
Guiza gibi bir futbolcu varsa pek de önemi yok bu kelimenin...
quaresmadan almeidaya verilen pastır bi forvet bu kadar öküz olursa bi quaresmada bu kadar verimli olur
forvete rahat hakaret edemeyen spiker lafı. büyük ihtimal pozisyonda ki forvet kaçırmıştır golü, spiker ağzını bozmak üzereyken, mikrofonun farkına varınca, aslında forvetin en kadar beceriksiz olduğunu anlatma telaşı içinde, söyleyiverir.
bariz gol şansını doğuran paslar için maçı anlatan kişilerin yaptıkları beylik yakıştırma. acaba onu mu demek istiyor asisti yapan kişi bilemiyorum. en yakın dostu "arkadaşına biraz da nazire yaparcasına" kalıbıdır.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?