10 aralık 2013 galatasaray juventus maçı

0 /
dingoc
italyanların ardından ağlamaya devam ettiği maç.
http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2012-2013/mac-iptal-mi-edilecek-galatasaray-a-sok-suclama-eurosport-ozel_sto4045947/story.shtml
dingoc
yıllarca anlatılacak bir maç. gerek yarım kalması, gerek rezalet bir sahada oynanması. gerek galatasaray'ın şampiyonlar liginde bir üst tura çıkma başarısı.ama bir de ercan taner faktörü olacak elbet. maçı yaşayarak anlatmış reyiz gene
artin
spoiler--

Maçın bitiş düdüğüyle sahaya atlayan bazı taraftarlar oldu. Yaklaşık 10 kadar taraftar stadın değişik noktalarından sahanın içine girdiler. Bazı taraftarlar futbolculara koşup sevincini onlarla yaşamak istediler.

spoiler--

sata
galatasarayın bir üst tura çıktığı maç.

ayrıca o kadar paraya stad yaptırıp bu kadar rezil olan başka kulüp var mı merak ediyorum
oyunbozan
galatasaray'ın turu geçtiği maç. türkiye ligindeki şu kalitesiz futbollarına ve şampiyonlar liginde yedikleri onca gole rağmen kazandıkları bu başarı takdir edilesi.
heavy infantry
sabahta yazdığım gibi (https://twitter.com/alienvertetik/status/410754418691162114)) gs nin olağan üstü durumdan kârlı çıktığı maç. 5 milyon euro kazandı adamlar 1 maçta.
avcarlıçürük
geçen sene olduğu gibi bu sene de, ite kaka da olsa bir şekilde galatasaray'ın turu geçtiği maç. geçen sene, tur için bel bağladıkları takımın puan kaybedeceği tutmuştu. bu sene hava muhalefeti falan. biz olsak 90+'da falan yer, elenirdik kesin.
kerami pestenkerani
bu skorla galatasaray, bizlerin kalpazanlığından ver almadığımız avrupa'nın en üst kupasında iki sene aralıksız grup aşamasını yüz akıyla tamamlayarak bir kez daha boktaki boncuk olduğu gerçeğini yüzlerimize tokat gibi çarpıyor.

galatasaraylılar her şey hak ediyor.
oyunbozan
ertelenmesine ve hemen bir gün sonrasında saat 15:00 da başlamasına rağmen yaklaşık 30.000 galatasaray taraftarının takımı desteklemeye gittiği maç. mesai günü çok iyi rakam vallahi.
huzur tribünde
bitmesine kesin gözüyle bakmadığım maç. orada patates bile tohum vermez.

bu ne şimdi?
https://pbs.twimg.com/media/BbNCtNcCQAAMXlm.jpg:large
dingoc
spoiler--

Burada bu maçın oynanması lazımdı. Ancak sıkıntı şurda. Sabah maç öncesi toplantı yapılır. Hakem ve maç direktörü bir takım isteklerde bulunur. Hava muhalefeti dolayısıyla, şu kadar ekip ve ekipman sahada hazır olacak denir. Bir hafta on gündür de kar yağacak deniyor. Maç direktörü ve hakemler bunları söylemişlerdir. Hakem dün sahanın temizlenmesi ve çizgilerin açılması için 20 dakika süre verdi. 20 dakikalık sürede sahayı temizleyin dedi. Baktı ki o kadarlık sürede temizlenmesi gereken saha temizlenmemiş. Ekipman eksikliği dolayısıyla temizlenemeyeceği, kar yağışının devam edeceği düşüncesi yüksek olduğu için sahanın zeminini bahane ederek, sporcu sağlığını öne sürerek maçı tatil ettiğini düşünüyorum. Sahaya baktığımda 10 tane eleman, beş altı tane çekçek vardı. 20 dakikalık sürede o sahanın temizlenmesi gerekiyordu. UEFA’nın da açıkladığına göre maç sporcu sağlığı nedeniyle tatil edildi

spoiler--

[ybkz]swh[/ybkz]
isyan devrim beşiktaş
bugün 15.00'da oynanacağı umut edilen maç. yaklaşık 45 dakikadır ntvspor'dan canlı olarak çalışmaları takip ediyorum. 20 kişilik bir ekibin çalıştığı söylendi başta fakat sadece 6 çalışan vardı elindeki tahta süpürgelerle karları süpürmeye çalışan. twitter üzerinden bir soru geldi, neden bu kadar az çalışan var diye. ntvspor spikeri murat caner trafik nedeniyle gelememişlerdir belki diye savunmaya çalıştı. ardından yorumcu olarak bulunan mert aydın da "nasıl gelemezler. istanbul'da böyle bir kar yağışı var. saat 10'da uefa yetkililerinin kontrol yapacağı belli, bu durumda daha erken çıksınlar evden. biz nasıl geldik erken saatte buraya." diyerek haklı bir tepki gösterdi. murat caner de evet haklısın falan diye kıvırmaya çalıştı.

neyse, en son gelen bilgiye göre şişli belediyesinden 15 çalışan daha gelecekmiş temizliği sağlamak için. var güçleriyle yetiştirmeye çalışıyorlar, bakalım ne olacak.

edit: maçın oynanıp oynanmayacağına dair son karar saat 13.00'de verilecekmiş.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol