confessions

gidiyorum bu

3. nesil Moderatör - - Moderatör -

  1. toplam entry 40499
  2. takipçi 3
  3. puan 781693

urs fischer

gidiyorum bu
2025 yılının aralık ayında bundesliga ekibi mainz 05'in başına geçen çalıştırıcı. alman ekibiyle şu ana dek çıktığı 10 resmî müsabakada yalnızca bir kez mağlubiyet gördü.

emmanuel agbadou

gidiyorum bu
"Gelen teklife evet dememdeki en büyük faktör menajerimdi. Kendisi bir Türk. Türkiye hakkında bana birçok güzel şeyden bahsetti. Beşiktaş gibi büyük ve köklü bir kulübe gelecek olma fikri beni cezbetti. Bu kulüple kupalar kazanmak istiyorum. Avrupa liginde oynama şansı bulmak istiyorum. Meydan okumaları severim.

Bir lider gibi oynamayı severim. Sahada takımım için savaşırım. Her zaman en iyisini vermek için uğraşırım.

teknik direktörümüz sergen yalçın bana fazlasıyla ilgi gösterdi, nasıl bir oyun planına sahip olduğundan ve neler planladığından bahsetti. Bu benim hoşuma gitti. Çünkü benim oynamak istediğim stil tam olarak bu. Bu benim kimliğim. Bu yüzden buraya gelme fikri beni cezbetti."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol