geçen sezonun 30. haftasında 46 gol yiyen beşiktaş'ın, bu sezon 30. haftasında yediği gol sayısı 27, 1 gol hükmen galatasaray golüyle 28 yazmakta an itibariyle. neredeyse tüm maçlarını deplasmanda, sezonun yarısını seyircisiz, sezonun 10 da birini kenarda geçirmesine rağmen yarattığı inanılmaz değişikliği görmeyene lafım yok da görüp de"kenardan maç alamadı" diyebilmek açık bir ifadeyle yüzsüzlüktür.
edit :
- geçen sezon liderlik koltuğuna oturulmamış, bu sezon 4 hafta liderlik koltuğunda geçmiş
- geçen sezon 6 hafta ikincilik koltuğuna oturulmuş, bu sezon 4 kez liderliğe ve 4 maç eksiğe rağmen 9 kez ikincilik, hayırlısıya bitişinde toplam 13 hafta olacak
- geçen sezon beşiktaş; iki hafta on ikincilik, bir hafta on birincilik, iki hafta onunculuk, bir hafta sekizincilik, bir hafta yedincilik koltuğunda oturmuşluğu varken, bu sezon beşiktaş'ın en kötü haftası bir kerelik beşincilik ile geçmiş ve hemen bir hafta sonrası dördüncülük alınmış, ondan hemen bir hafta sonrası ise üçe oturulmuş, daha da ilk üçten aşağı düşülmemiştir.
vesselam slaven bilic başarılıdır, sadece görmek isteyin.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?