fikret orman başkanlığındaki beşiktaş yönetimi

last director
süper ligin mevcut kulüp yöneticileri arasında doğru iş yapan tek yönetimdir.

bazı arkadaşlar olayı anlamamışlar belli. halen transfer en kolayıydı hani ha ha hani lan? gibisinden şeyler diyor.

"parayı basarsan herkes gelir, peki bu parayı kim ödeyecek?" diyor adam. atçının seçip, tüpçünün transfer ettiği şimdilerde futbolu bırakmış veya uzatmaları oynayan futbolcuların parasını ödüyor kulüp hala. işte o transferi yapmak kolay.

kulüp cenk tosun, demba ba, sosa, gökhan töre, motta için[ybkz]swh[/ybkz] toplamda 15 milyon harcama yaptı. bu tek başına neredeyse demba ba için istenen paraydı. bu transferlerden hiçbiri için de gereksiz diyen olamaz herhalde. en tartışılan motta'nın ön elemelerdeki performansı aldığı paranın çok çok üstünde.

yönetim başarılı ama kusursuz olmayan bir transfer dönemi geçirmiştir. belirlenen bütçe 2 milyon açsa da, yönetim telaşla yaptığı transferlerden, kamburlarından, onların maaşlarının tamamından veya bir bölümünden kurtulmuştur. kadroya çürüyen toraman ve öztürk'ü izlemek için yöntem bulunmuştur. sağ bek transferi görünen o ki yarım sezon sarksa da zamanında yapılan motta transferi sayesinde çalışkan köybaşı ile yarım sezon "idare edilecektir"

buradan bakınca ağır eleştiriler yerine, hay sikeyim bu zihniyeti şeklinde yaklaşmak yerine, yapıcı eleştirilerle eksikleri belirleyip, doğruları için takdir edilmesi gereken yönetimdir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol