semih kılıçsoy

gidiyorum bu
"Semih Kılıçsoy, 18 yaşındayken A Milli Takıma çağrılmıştı. Planlandığı gibi birkaç gün sonra da Ümit Milli Takıma gönderildi. Ancak Beşiktaş'tan bazı yöneticiler, bizimle hiçbir iletişime geçmeden medyaya çıkıp Semih'e mobbing yapıldığını, hatta ağladığını iddia etti. Gerçekte olmayan bir hikâye oluşturuldu ve hem Montella hem de oyuncu zan altında bırakıldı.

Aradan iki yıl geçti ve Semih Kılıçsoy bizzat çıkıp olayın böyle olmadığını açıkladı. Bu geçen 2 yıl kayıptır. Bu, Montella'nın enerji ve konsantrasyon kaybetmesine de sebeptir.

Bugün bile Beşiktaş camiası beni hedef alıyor. O gün gerçekten mesele Semih Kılıçsoy muydu, yoksa bazı yöneticilerin kendi reklamını yapma çabası mıydı? Bunun doğru değerlendirilmesi gerekiyor."

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol