bana 100. yıl zamanları hariç en fazla huzur veren takım. 17 mayıs 2014 beşiktaş gençlerbirliği maçına çıkan 11 oyuncudan 4 tanesi 1991 ve üzeri doğumluydu.
pedro franco : 1991
oğuzhan özyakup : 1992
gökhan töre : 1992
kerim frei : 1993
ve yakında ölü yiyicilerin bitiremeyeceği yetenek eklenince [ybkz]swh[/ybkz][ybkz]swh[/ybkz] kemik kadrosunun büyük çoğunluğunu türk oyunculardan, ve piyasadaki en iyi türk oyunculardan kurarak başarıya yürüyecek, ayağa kalkıp taraftarına güneşi gösterecektir.
edit : biraz fantezi yapalım, sezon bittiyse demek ki;http://www.footballuser.com/997740/Besiktas_JK
bu 5 türk ve 1 yabancı kemik kadrosuna 1 tane taş türk oyuncu ve 4 tane taş yabancı oyuncu serpiştirmiş bir beşiktaş izlemek istiyorum, özellikle önümüzdeki sezon olmasa bile 2015-2016 yılından başlayarak giden bi 8-10 yıllık süreçte, silip süpürür.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?