aşırı saçma işlerin döndüğü güzide kulüp. kulübümüz mario balotelli iddialarını yalanlamış. yayımlanan yazıda da fanatik gazetesinden orhan yıldırım isimli gazetecinin haberi asılsızdır falan yazıyor. buyurun açıklama:http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66867/kulubumuzden_aciklama.html
gel gelelim bu orhan yıldırım denen arkadaş beşiktaş kampını takip ediyor avusturya kampında ve oyuncular ve teknik ekiple iç içeler. onu geçtim geçen gün başkan orman kampı ziyaret etti başkanla da yan yanalar aynı ortamda, aynı odadalar.
2 ihtimal var.
1-) bizim yöneticilerimiz değişik tipler. asılsız haber yayınlayıp camiayı beklentiye sokan adamlarla iç içeler ve bu onlar için gayet normal.
2-) başkan geçen gün bazen bazı oyuncularla görüşüyorum deyip yemliyorum, aslında hiç ismi geçmeyen kişilerle irtibat halinde oluyorum demişti. sebep olarak da: ''çünkü biz birisiyle görüşünce 1'lik oyuncuya 5 teklif edip transfer çıkmaza sokuyorlar'' demişti. o zaman da başkan ve yönetici arkadaşları bu gazeteleri kullanıyor ve medyayı başka isimlere odaklıyorlar, gizli kapılar ardından başka isimlerle temasa geçiyorlar gibi bir sonuç çıkıyor ortaya.
ilginç vesselam.
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?